TV: Benzema hjälte - Real Madrid vände mot Valencia

Karim Benzema blev stor hjälte med sitt 2-1-mål.

Höjdpunkter: Real Madrid vände och vann toppmötet mot Valencia
1:16
Vinicius kvitterar mot Valencia
1:38
Duro ger Valencia ledningen mot Real Madrid

Real Madrid bortaspelade under söndagen mot Valencia i ett stormöte i La Liga. Real Madrid kom från en 1-0-seger mot Inter tidigare i veckan i Champions League-gruppspelet, men visade till en början inte upp samma takter under den här kvällen.

Efter en mållös första halvlek tog i stället Valencia ledningen i matchen. Hugo Duro tog vara på ett tidigt slaget inlägg och drog till på halv-volley till 1-0. Sedan vaknade "Marängerna" till ordentligt.

Brassen Vinicius sköt först, via en motståndare, i mål till 1-1 i den 86:e minuten och två minuter senare slog han ett inlägg till Karim Benzema, som nickade in 2-1. Real Madrid vände därmed på steken och fick med sig tre poäng från kvällens stormatch.

Real Madrid toppar tabellen med 13 poäng efter fem spelade matcher i La Liga. Valencia är trea med tio poäng efter lika många matcher i ligan.

Valencia: Mamardashvili - Correia, Paulista, Alderete, Foulquier - Soler, Wass, Guillamon, Duro - Guedes, Gomez.

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Nacho, Alaba - Modric, Casemiro, Valverde - Hazard, Benzema, Vinicius.