TV: Dembélés succé - slog till med dubbla solomål mot Juventus: "Helt fruktansvärt"

La Liga

Ousmane Dembélé hade show i natt.
Mot Juventus slog yttern till med två mål, som båda kom till efter soloräder.
- Vilket ögonblick av individuell briljans från Ousmane Dembélé, säger en av kommentatorerna i C Mores sändning efter franosens första mål.

Se Ousmane Dembélé mål i spelaren ovan.

1:08
Dembele ger Barcelona ledningen mot Juventus
1:18
Dembele utökar för Barcelona i Dallas

I mitten på juli stod det klart att den franske mittfältaren Ousmane Dembélé, blir kvar i FC Barcelona. La Liga-jätten meddelade nämligen då att Dembélé förlängt sitt avtal, trots att han inte alls rosat marknaden sedan han anslöt från tyska Borussia Dortmund.

Under nattens möte med italienska Juventus i amerikanska Dallas visade däremot fransosen prov på både god teknik och avslutsförmåga. Till att börja med skickade Dembélé, efter en dribblingsräd längs högerkanten, in 1-0 i den 34:e minuten.

- Vilket ögonblick av individuell briljans från Ousmane Dembélé, säger en av kommentatorerna i C Mores sändning.

- Vilket ögonblick av magi från Dembélé. Från den vinkeln ska han inte kunna göra mål, fyller den andre kommentatorn i.

Sisådär fem minuter senare, efter att Juventus-anfallaren Moise Kean kvitterat, gjorde nämnde Dembélé mål igen - på nästan precis samma sätt. Med andra ord: han lurade skjortan av Juventus-försvaret på nytt.

- Helt fruktansvärt, säger en av kommentatorerna om fullträffen i sändningen.

Därefter firade han som baskestjärnan Stephen Curry genom att göra "night night"-målgesten.

Träningsmatchen mellan FC Barcelona och Juventus slutade lika på två efter att berörde Moise Kean utjämnat ännu en gång i den 51:a matchminuten.

Högst upp i artikeln, i spelaren, ser du Ousmane Dembélés två fullträffar.

Publicerad 2022-07-27 kl 07:14