TV: Drömmål av Higuain - sen showade inhopparna

Spanien

Champions League i veckan och i veckan som kommer. Då bänkade Real Madrid stjärnorna och gonzalo Higuain bjöd på en praktträff.

Cristiano Ronaldo, Angel Di Maria och Mesut Özil fick finna sig i bänkplatser mot Levante.
Därifrån fick de se Michel ge Levante ledningen efter en halvtimmes spel men inte långt senare bjöd Gonzalo Higuain på ett av säsongens snyggaste mål.
Han drog till med en praktfull volley med sträckt ben.
Och strax därefter fick laget straff. Den tog Kaka hand om. Hans andra mål för säsongen och Real hade vänt mindre än tio minuter efter Levantes ledningsmål.

Tränare José Mourinho var uppenbarligen inte nöjd med Reals spel och i paus bytte han ut Callejon till förmån för Cristiano Ronaldo.
Tio minuter senare fick Kaka lämna plats åt Di Maria och med en kvar kvar byttes Karim Benzema ut för Mesut Özil.

Då lyfte också Real Madrids spel. Fört satte Ronaldo 3-1 assisterad av Higuain och sen gjorde den Özil 4-1 assisterad av just Ronaldo. I matchens slutskede satte Özil sitt andra mål för kvällen, assisterad av en annan inhoppare - Angel Di Maria.
Publicerad 2013-04-06 kl 19:51