TV: Drömstart för tränare Pellegrini - som fick se årets sämsta bakåtpass

1-0 12' Eliseu
2-0 15' Edinho
2-1 31' Portillo
2-2 64' Aguilar
69' Aguilar (rött kort)
3-2 90' Sebas

Manuel Pellegrini gjorde sin första match som ny tränare för Malaga när krislaget mötte Hercules i spanska cupen. Och vilken start han och Malaga fick i cupmötet när portugisen Eliseu löpte sig fri och läckert chippade in 1-0 efter drygt 10 minuter.

Publiken och Pellegrini hann sedan knappt sätta sig innan Malaga och Edinho hade gjort 2-0, läckert framspelad av Hercules Juanra. Försvararen blev pressad in i eget straffområde och skulle spela bollen hem till egen målvakt, men där dör Edinho upp och rullade in tvåan. En fruktansvärd pass som nog är den värsta den här säsongen.

Hercules fick dock in en reducering före paus genom Portillo och sedan även en kvittering i början av andra genom Aguillar. Som dock bara minuter senare visades ut efter ett andra gula kort. Men Hercules såg ut att gå vidare eftersom man hade 0-0 att gå på från det första mötet. Då slog Sebas till.

Med bara sekunder kvar av full tid nickade Malaga-spelaren in 3-2 för krislaget och Pellegrini fick sin drömstart på sitt nya jobb.