TV: Efter utvisningen mot Barca: "Försökte ta bollen på bröstet"

Spanien

BARCELONA. Kiko Casilla blev utvisad när FC Barcelona besegrade Espanyol med 1-0, men Espanyol målvakten skyller inte på domaren.
- Jag försökte ta bollen på bröstet men den nuddade handen, det är sånt som händer säger Casilla till fotbollskanalen.se.

FC Barcelona kom segrande ur ett jämnt Barcelonadeby på Cornellà El Prat efter att Lionel Messi gjort matchens enda mål på straff.

Det var två hands från Espanyol som gav vinsten till Barcelona. Efter 76 minuter tog Javi López bollen med handen i eget straffområde och Lionel Messi kunde göra 1-0 till Barcelona.

-  Det gick väldigt snabbt så jag såg inte, men domaren säger att han tar den på handen och då är det straff, säger Kiko Casilla till fotbollskanalen efter matchen.

I den 82 minuten var det dags för Kiko Casilla själv att ta hands då målvaktens försök att brösta bollen utanför straffområdet slutade med att bollen i stället tog på handen. Domaren Clos Gomez tvekade inte utan gav Espanyol målvakt rött kort direkt.

- Jag ville ta bollen på bröstet men den åkte över på handen, det är sånt som händer. Min intuition var att ta den på bröstet, men nu blev det som det blev.

Men trots det var Casilla nöjd med lagets prestationen.

- Jag tycker att vi gjorde en bra match, vi visste vad som behövdes göra och det ver en väldigt intensiv match.

Barcelona tog viktiga poäng i toppenstriden men Espanyolmålvakten vill inte se dem som favoriter till ligatiteln.

-    De har gjort bra i från sig de senaste matcherna men det är jämnt där uppe och svårt att säga. Ingen är favorit men skulle jag säga någon så är det Atlético de leder ju, säger Casilla till fotbollskanalen.se.

Publicerad 2014-03-29 kl 20:30