TV: Falcao nickade segern till Rayo - i 96:e(!) minuten

Radamel Falcao, 35, har inlett strålande för Rayo Vallecano.
Under tisdagskvällen avgjorde forwarden bortamatchen mot Athletic Club med en nick i den 96:e matchminuten.

Se Falcaos segermål i spelaren ovan.

Den colombianske forwarden Radamel Falcao, 35, blev nyligen klar för La Liga-klubben Rayo Vallecano efter att ha lämnat turkiska Galatasaray. Falcao, som tidigare spelat för klubbar som Atlético Madrid, Manchester United och Chelsea, har sannerligen fått en bra start i Rayo.

Efter både mål och assist i 3-0-segern mot Getafe senast inledde Falcao återigen på bänken när Rayo gästade Athletic Club från Bilbao under tisdagskvällen. Efter 76 minuter, vid ställningen 1-1, fick anfallsveteranen hoppa in på nytt.

Matchen såg länge ut att sluta oavgjort, men i den 96:e minuten fick Rayo frispark till höger. En frispark som Bebé, portugisen som floppade stort i Manchester United, skickade in mot mål. Där dök Falcao upp med skallen och nickade in 1-2.

Rayo ligger nu fyra i en haltande La Liga-tabell och Falcao har gjort två mål på drygt en halvtimmes speltid.