TV: Isak hoppade in i storseger - Guidetti fick säsongens första minuter

La Liga

Alexander Isak hoppade in - John Guidetti likaså.
Då hade Real Sociedad redan avgjort och vann med 3-0.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Alexander Isak hoppade i söndags in och blev målskytt mot Espanyol. Däremot stod anfallskonkurrenten Willian José för två mål i samma match och åter fick brassen under torsdagskvällen inleda från start mot John Guidettis Deportivo Alavés i La Liga. Det visade sig vara ett lyckat drag för laget, då José i den 32:a minuten fyllde på till 2-0 och i halvtid ledde laget med 3-0 efter två mål av även Mikel Oyarzabal, som blev fint framspelad av Martin Ødegaard till första målet i matchen.

Matchen var därmed redan avgjord när Isak i halvtid ersatte José på planen. Isak var inblandad i ett par anfall, men utan att få utdelning den här gången.

Real Sociedad fick i slutet av matchen ytterligare en möjlighet att måla, men Portu brände en straff. Därmed fick "La Real" vara nöjt med en tremålsseger som innebär att laget nu är tvåa i ligatabellen, endast en poäng bakom Real Madrid i serieledning.

För Guidettis del blev det ett inhopp med 15 minuter kvar av full tid. Det var anfallarens första minuter den här säsongen.