TV: Isak nära konstmål i Real Sociedads seger

La Liga

Alexander Isak var nära att drömmål - men sköt över.
Trots det vann Real Sociedad med 3-1 mot Real Betis.

Se Isaks målchans i spelaren ovan.

Alexander Isak fortsätter att främst få inhopp i La Liga. Under söndagseftermiddagen började landslagsanfallaren åter på bänken mot Real Betis och hoppade in med 15 minuter kvar av full tid. Då ledde "La Real" redan med 3-1 efter mål av bland annat Isaks främsta konkurrent Willian José och matchen var mer eller mindre avgjord.

Isak, som hittills är noterad för ett ligamål i höst, var däremot på stopptid nära att utöka till 4-1 med ett konstmål. Anfallaren mötte i den 92:a minuten ett inlägg och slog till med en konstspark strax över mål. Real Sociedad fick därmed vara nöjt med en 3-1-seger.

Real Sociedad är numera på fjärdeplats i La Liga. Isak är noterad för ett mål på nio framträdanden den här säsongen i La Liga.