TV: Klass-klack när Real föll mot Sevilla

Spanien

Real Madrid föll tungt mot Sevilla.

Ivan Rakitic stod för matchens delikatess när han serverade Carlos Bacca till det vinnande 2-1-målet.

Real Madrid inledde på bästa sätt borta mot Sevilla.

Cristiano Ronaldos frispark i den femte minuten må ha gått i muren - men träffen gjorde så att bollen loopade över Beto i Sevilla-buren, och bortalaget tog ledningen.

Men bara minuter senare svarade andaluserna när José Antonio Reyes hittade fram till Bacca efter en snabb kontring. Lagets målkung gjorde inget misstag utan tryckte in kvitteringen bakom Diego Lopez. I andra halvleken var det dags igen.

Ivan Rakitic stod för en delikatess när han klackade med sig bollen över en stötande Pepe, och stormade fram längs vänsterkanten. Väl framme vid Reals straffområde levererade han en perfekt pass till Bacca - som satte 2-1 med knappa kvarten kvar att spela.

Resultatet höll sig och därmed leder lokalrivalen Atlético La Liga med 73 poäng. En före Barcelona och tre för Real.

Real Madrid: Diego López, Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo; Alonso, Illarramendi; Bale, Modric, Ronaldo; Benzema

Sevilla: Beto, Coke, Pareja, Fazio, Alberto Moreno, Iborra, Mbia, Reyes, Rakitic, Marin, Bacca

Publicerad 2014-03-26 kl 23:40