TV: La Liga-möte spårade ur - fyra straffar och tre röda kort

La Liga

Elche-Real Betis var en fröjd för den opartiska supportern.
På övertid blev Willian José hjälte - efter fyra straffar och tre röda kort.

4:51

Mötet mellan Elche och Real Betis var långt ifrån ett vanligt ligamöte i La Liga. Under matchens 98 minuter hände nämligen det mesta.

Elche fick i första halvlek en kalasstart med två mål under matchens första nio minuter, då Fidel Chaves satte 1-0 från straffpunkten, medan Lucas Boye fyllde på till 2-0. Där och då såg Elche ut att gå mot seger, men i andra halvlek förändrades förutsättningarna.

I den 57:e minuten drog Elches Lisandro Magallan på sig ett rött kort efter en duell på egen planhalva, och i samband med det fick även lagkamraten Pape Cheikh Diop, som satt på bänken, rött kort. Åtta minuter senare kom reduceringen, då Borja Iglesias satte bollen i mål från straffpunkten och i den 68:e minuten kvitterade Juan Miranda till 2-2.

Med två minuter kvar av ordinarie tid fick Iglesias en ny chans från straffpunkten, men brände den, och i stället gavs ytterligare en möjlighet från elva meter på övertid. Elches Enzo Roco fick sitt andra gula kort och blev utvisad efter hands i straffområdet, vilket gjorde att Willian José kunde avgöra matchen till 3-2-seger för Betis.

Betis vände därmed underläge till seger och är på femte plats i La Liga. Elche är jumbo med nio poäng efter 23 omgångar i den spanska högstadivisionen.