TV: Messi tillbaka från start - men nytt poängtapp för Barcelona

Spanien

Leo Messi var tillbaka i startelvan när Barcelona gästade Levante - men hemmalaget höll koll på Argentinaren och fick 1-1 mot regerande mästarna som tappade poäng för andra omgången i rad.

Leo Messi

Efter 0-0 mot Atlético Madrid förra helgen och två tappade poäng till jagande Real Madrid så var Leo Messi alltså tillbaka i startuppställningen när Levante tog emot.

Det var dock hemmalaget som fick en smakstart på matchen. Pique täckte ett inlägg ut till hörna som Ivanschitz tog hand om i de tionde minuten. Vyntra nådde högst och kunde göra sitt första mål i den spanska ligan.

Om Pique hade dåligt samvete för att ha orsakat hörnan som ledde fram till Levantes mål så släppte det sannolikt tio minuter senare då han nickade in 1-1 på en hörna från Xavi.

Fler mål än så blev det inte för Barcelona som nu bara har en poäng ner till Real Madrid och som senare under söndagen kan få se Atlético göra ett litet ryck i toppen.

Publicerad 2014-01-19 kl 20:12