Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SPANIEN

TV: Neymar: "Fotboll utan Messi är inte fotboll"

Foto: SCANPIX

Försök igen

Neymar förstår lagkamraten Leo Messis besvikelse efter finalförlusten i Copa America. Men brassen tycker att landslagsavskedet är tråkigt för fotbollsvärlden.
- Fotboll utan Messi är inte fotboll, säger Neymar.

Brasilien laddar upp inför OS på hemmaplan. För att fotbollslandslaget ska nå den framgång landet törstar efter ligger mycket på Neymars axlar. Barcelona-stjärnan tar dock de stora förväntningarna med ro.

- Jag ser det inte som press. Jag ser det som en möjlighet att med stolthet försvara mitt landslag. Det är så jag ser på det, som en ära och en stor chans att återigen försöka vinna en OS-medalj. Låt oss hoppas att det blir guld den här gången, säger Neymar.

Barca-lagkamraten Leo Messi valde att sluta i det argentinska landslaget efter ytterligare en tung finalförlust, den här gången ett straffnederlag mot Chile i Copa America. Neymar förstår besvikelsen.

- Jag kan sätta mig i hans skor. Jag förstår vad han går igenom just nu och hur svårt det är, men fotboll utan Messi är inte fotboll. Det spelar ingen roll om han spelar för Barcelona eller för Argentina, människor som gillar sporten vill se de bästa spela. Vi vill alla se Messi spela, säger Neymar.

Publicerad 2016-07-22 kl 10:00
SPANIEN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER