TV: Pablos suveräna chipp gav poäng till Valencia

Spanien

Underläge och utvisning till trots. Pablo Hernández fixade iskallt Valencias kvittering mot Recreativo i den 83:e minuten.

Efter en mållös första halvlek tog Recreativo de Huelva ledningen mot Valencia efter 55 minuter. Trots stenhård uppvaktning lyckades Javier Camuñas ge gästerna 1-0. I kamp med fyra försvarare lyckades han få ut en tå och passera den utrusande målvakten.

Och i den 73:e minuten blev läget än mörkare för Valencia. Carlos Marchena drog på sig gult kort för andra gången i matchen, och fick så klart lämna arenan.

Men en man mindre på planen hindrade inte Pablo Hernández från att visa upp stor fotbollskonst. Med sju minuter kvar av matchen avancerade han mot högra delen av Recreativos straffområde och tittade inte ens upp innan han chippade bollen i en perfekt bana över Riesgo i målet. Världsklass räddade poäng.

Publicerad 2009-03-14 kl 22:19