TV: Parejo med klassfrispark när Valencia fick nöja sig med kryss: "Mästerligt"

La Liga

Mållöst och tio minuter kvar till paus.
Då klev Valencias Dani Parejo fram och bjöd på en riktig frisparkspärla – rätt upp i krysset.
30-åringens mål räckte dock inte för seger.

Fredagskvällen i Spanien bjöd på en match i La Liga, då Alavés tog emot Valencia. Länge såg första halvlek ut att sluta mållös – men med tio minuter kvar till paus fick gästerna ett finfint frisparksläge strax utanför straffområdet.

Fram klev lagkapten Dani Parejo och med både kraft och precision skickade han in 1-0 i krysset för gästerna. Vackert.

- Det är mästerligt, säger C Mores kommentator.

Valencia såg ut att gå mot tre värdefulla poäng i jakten på Champions League-platserna, men med kvarten kvar att spela kvitterade hemmalaget genom Edgar Mendez, som tryckte in 1-1 från nära håll, vilket också blev slutresultatet.

Valencia är tabellsjua efter 27 spelade omgångar, tre poäng bakom Getafe som i nuläget har den sista CL-platsen. Alavés å sin sida är elva i tabellen.