TV: Real vann enkelt - utan Ronaldo

Spanien

Ingen Cristiano Ronaldo. Det störde inte Real Madrid som vann enkelt mot Getafe. Och nu har alla tre topplag i La Liga 60 poäng.

Cristano Ronaldo var avstängd. Då ställde Real Madrid upp med Bale, Benzema och Jese i sin anfallslinje. Det tog fem minuter för dem att få hål på Getafe då Jese gav bortalaget ledningen. I den 27:e minuten var det dags igen. Angel Di Maria hittade Karim Benzema i boxen. Fransmannen tog ner bollen på bröstet och avslutade säkert.

I den andra halvleken spelade Marcelo en sidledspassning till Luka Modric precis utanför straffområdet. Kroaten tog emot bollen och placerade behärskat in 3-0. Resten av matchen kunde Real Madrid defilera mot segern.

I och med Real Madrid vinst så tog alla topplag tre poäng under helgen. Och det går inte att klaga på dramatiken i La Liga. Alla tre står på 60 poäng. Barcelona är först med 52 plusmål, Real Madrid har 44 och Atlético Madrid ligger trea med 43.

Så ställde lagen upp:

Getafe : Moya ; Lopez , Alexis , Lopez , Valera ; Rodriguez  ; Castro , Lafita , Leon, Gavilan; Colunga.

Real Madrid : Lopez ; Arbeloa , Pepe , Ramos , Marcelo ; Alonso , Modric, Di Maria ; Jese , Benzema , Bale.

Publicerad 2014-02-16 kl 18:50