TV: Reals sköna derbyseger - Ronaldo målskytt

Rayo Vallecano - Real Madrid 0-2
0-1 Benzema
0-2 Ronaldo (str)

Real Madrid.

Äntligen seger nummer två. Så måste Cristiano Ronaldo och de andra Real Madrid-stjärnorna känt efter 2—0 i derbyt mot Rayo Vallecano. Inte nog med att förra säsongens mästarlag bara plockat fyra poäng på de fyra första matcherna i La Liga. Dessutom sköts derbyt upp ett dygn sedan några "supportrar" klippt av kablar till lamporna på arenan och satt stopp för söndagens drabbning.

Redan efter 13 minuter sköt Karim Benzema 1—0 från nära håll. Det andra målet kom på straff i andra halvlek genom Ronaldo sedan Jordi Amat tagit med handen i straffområdet.

Real Madrid klättrade nio placeringar och är efter fem omgångar sjua, åtta poäng bakom Barcelona som inlett med fem raka segrar.

Segern innebär att Real nu är obesegrat i 32 raka derbyn mot Rayo och Atletico de Madrid.

Här är elvorna:

Rayo Vallecano (4-3-3): Ruben; Tito, Amat, Labaka, Casado; Carlos, Javi Fuego, Dominguez; Baptistao, Delibasic, Jose Carlos

Bänken: Dani, Galvez, Gonzalez, Piti, Trashorras, Abu, Bille

Real Madrid (4-2-3-1): Casillas; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Essien; Modric, Di Maria, Cristiano Ronaldo; Benzema

Bänken: Adan, Varane, Albiol, Khedira, Ozil, Higuain

Publicerad 2012-09-24 kl 21:38