TV: Ronaldo borta - då slog Benzema till med ett drömmål

Spanien

Cristiano Ronaldo saknades inte mot Real Sociedad.
Karim Benzema visade att han också kan - och slog till med ett drömmål i Real Madrids 4-1-seger.

Matchen hade knappt börjat när unge mittbacken Elustondo nådde högst på en hörna och chockade Real Madrid. 1-0 till Real Soeciedad efter lite mer än 30 sekunder bara.

Men svaret skulle komma illa kvickt. I matchminut tre höll sig James Rodriguez framme och nickade in kvitteringen, serverad av Marcelos vänsterfot.

I den 37:e minuten skulle Karim Benzema få läge att göra 2-1 för Real Madrid. Men Rulli räddade skottet och bollen rullade ut mitt i straffområdet. Där stod Sergio Ramos som dunkade in ledningsmålet.

I början av andra halvlek hittade till sist Benzema nätet och satte 3-1, efter en fin framspelning från Gareth Bale. Med kvarten kvar av matchen skulle fransmannen slå till igen. Den här gången väggspelade han sig fram till ett skottläge till vänster i straffområdet och avlossade ett vackert, stenhårt skruvat avslut i högra krysset. Ett drömmål av Karim Benzema.

Real Madrid, utan avstängde Cristiano Ronaldo, vann matchen med 4-1.

Real Madrid: Casillas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; James, Illarramendi, Kroos, Isco; Benzema, Bale

Real Sociedad: Rulli; Yuri, Inigo, Mikel, A Elustondo; G Elustondo, Granero; Prieto, Pardo, Canales; Vela

Publicerad 2015-01-31 kl 16:07