TV: Ronaldo utvisad efter bråk - men Real räddat från fiasko

Spanien

Cristiano Ronaldo fick ett hjärnsläpp och visades ut vid ställningen 1-1 och knappa tio minuter kvar borta mot Cordoba. Då klev Gareth Bale fram som hjälte.

Real Madrid möttes inte av någon inledande gästvänlighet på besök i Andalusien och Cordoba. Hemmalaget tog ledningen direkt efter att Sergio Ramos fått ett inlägg på armen innan klockan ens nått en minut. Nabil Ghilas förvaltade straffen och Real Madrid hamnade i uppförsbacke direkt.

Kvitteringen kom i den 27:e minuten när bollen damp ner i straffområdet efter en inläggsfrispark. Karim Benzema kom först på bollen och tryckte in 1-1.

Real Madrid jagade mål men bollen ville inte in och i den 82:a minuten rann det över för stjärnan Cristiano Ronaldo som visades ut efter ett bråk.

Det såg ut att gå helt åt skogen för storlaget men i matchens slutminuter sköt Gareth Bale en frispark som Federico Cartabia tog med handen i muren. Han fick sin andra varning, lagen var således reducerade till tio spelare båda två, och Bale tog själv hand om straffen.

Han satte den iskallt och gav sitt Real Madrid 2-1. Ett resultat som stod sig matchen ut.
Publicerad 2015-01-24 kl 17:59