TV: Saul poängräddare för Atlético - slog till med klassvolley

La Liga

Atlético Madrid tog en poäng mot Espanyol.
Mycket tack vare Saul - som svarade för ett klassmål.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Under söndagen ställdes Atlético Madrid mot Espanyol i La Liga, och det började allt annat än bra för huvudstadsklubben. I den 24:e minuten skulle mittbacken Stefan Savic försöka avvärja ett inlägg, men i stället satte han bollen i eget mål. 1-0 till Espanyol.

I början av den andra halvleken kvitterade Atlético. Och det var läckert. Mittfältaren Saul stod placerad utanför straffområdet och fick bollen till sig efter att Espanyol nickat undan en inläggsfrispark. Där drog spanjoren till på volley, fick kanonträff och 1-1 var ett faktum.

Några fler mål blev det inte i matchen, 1-1 blev slutresultatet.

Atlético Madrid är nu ligafyra och elva poäng upp till ledande Barcelona, som också har en match mindre spelad. Espanyol ligger alltjämt på jumboplatsen.