TV: Stjärnorna levererade i Reals seger - hakar på Barcelona i toppen

La Liga

Real Madrids stjärnor levererade när man i kväll komfortabelt besegrade Eibar.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

La Liga är igång igen efter coronauppehållet, och Real Madrid gick i kväll in i matchspel igen genom att ta emot baskiska Eibar. Matchen spelades dock på Alfredo Di Stéfano-stadion i stället för på Santiago Bernabeu, då det ändå inte är någon publik tillåten på La Liga-matcherna.

I Real Madrid var både Marco Asensio och Eden Hazard tillbaka i matchtruppen efter skadefrånvaro, där den sistnämnda även fanns med i startelvan.

Efter bara fyra mintuter lyckades Real ta ledningen. Efter ett misslyckat rensningsförsök av Eibar, tog Toni Kroos hand om andrabollen på straffområdeskanten och placerade läckert in ett långskott till 1-0.

Efter en halvtimme ökade lagkapten Sergio Ramos på ledningen till 2-0. Karim Benzema luckrade upp Eibars försvar och passade fram till en fristående Eden Hazard, som, ensam med Ramos och målvakten, passade snett inåt bakåt till Ramos som petade in bollen i öppet mål.

Sex minuter senare var Marcelo framme och satte trean. Ytterligare ett misslyckat rensningsförsök av Eibar plockades upp vid straffområdeskanten, denna gång av Marcelo, som via touch på Eibar-spelare sköt in bollen vid bortre stolpen.

Real dominerade hela den första halvleken och gav inte Eibar någon chans. 3-0 resultatet stod sig till halvtid.

Efter en knapp timmes spel reducerade Eibar till 1-3 genom Pedro Bigas, vilket också blev slutresultatet.

Med tio matcher kvar är Real Madrid tvåa i La Liga, två poäng bakom ledande Barcelona. Eibar ligger på 16:e plats.

Startelvorna:

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Rodrygo, Benzema, Hazard.

Eibar: Dmitrovic -Correa, Oliveira, Arbilla, Soares - Cristoforo, Alvarez, Exposito - Orellana, Kike, De Blasis.