TV: Superlobben räddar Kennedy Bakircioglu - var syndabock mot Sevilla

Spanien

Racing Santander var på väg mot en skräll mot Sevilla när Kennedy Bakircioglu orsakade straff. Men det ordnade sig tack vare en vacker lobb.

Markus Rosenberg är skadad och saknades när Racing Santander tog emot Sevilla. Kennedy Bakircioglu startade däremot och låg bakom Racings 2-0-mål mot Sevilla efter bara 19 minuter. Den förre Hammarby-mittfältaren slog då en inläggsfrispark som styrdes i mål av Sevillas Ivan Rakitic. Dessförinnan hade Christian gjort 1-0.

Samme Christian visades ut i slutet av halvleken och strax därefter reducerade Frederico Fazio för Sevilla som dessutom hann med att missa en straff i den första halvleken.

Men Kennedy Bakircioglu blev syndabock när han i slutet av matchen orsakade en straff, väldigt billigt dömd sådan. Den satte Luis Fabiano till 2-2.

Det såg ut att sluta väldigt illa för Kennedy men på tilläggstid satte Sevilla-födde Arana 3-2 för Racing med en vacker lobb.

Publicerad 2011-02-13 kl 00:00