TV: Tre straffar på åtta minuter - Marti sänkte Villarreal

La Liga

Levante slog tre straffar på åtta minuter.
Det räckte för att besegra Villarreal med 2-1.

Se alla straffarna och situationerna i spelaren ovan.

Levantes hemmamöte med Villarreal fick en dramatisk upplösning på Estadi Ciutat de València i La Liga. Gerard Moreno gav redan i tredje minuten Villarreal ledningen genom att stöta in 1-0, men i andra halvlek förändrades allt efter tre straffar, varav två gick i mål.

Levante fick första straffen i 65:e minuten efter VAR-granskning. En hemmaspelare blev nedriven i straffområdet och därmed efter viss fördröjning tilldelad straffspark. José Luis Morales Nogales fick däremot se Villarreal-målvakten Andrés Fernández rädda straffen, men än dock fick straffen slås om, då Fernández lämnade mållinjen i förtid. Då var lagkamraten Roger Marti säkerheten själv från straffpunkten till 1-1.

Fem minuter senare var det dags igen, men den här gången efter en möjligen än mer anmärkningsvärd situation. Fernández misslyckades med att ta emot en hemåtpassning och drog på sig en ny straff. Roger Marti var åter kylig och stänkte in 2-1 från elvameterspunkten till hemmaseger och tre poäng.

Levante tog därmed säsongens första seger efter en dramatisk drabbning. Villarreal har en poäng efter två spelade omgångar i La Liga.