POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

TV: Veckans la liga: "Real tar full pott - går hela vägen till lligatiteln"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se senaste veckans la liga som listar de 5 bästa nyförvärven i La Liga den här säsongen och tittar på återstående spelprogram för de tre topplagen varpå Jens Fjellström kommer fram till att Real Madrid vinner ligan.

Victor Valdés blir borta i sju månader med en korsbandsskada och missar därför VM. Vilket tvingat Vicente Del Bosque att hitta en ersättare till Barcelonamålvakten.

 

-  Jag är ledsen främst för Valdés, men även för landslaget eftersom han var viktig för oss, säger Del Bosque till AS.

 

Den spanska förbundskaptenen erkänner även att han redan har en ersättare i åtanke.

 

-  Ja, jag har en målvakt i åtanke, men jag tänker inte säga någonting, för om någon blir skadad så måste vi ta ut en annan. Dessutom är det sju veckor kvar och vad som helst kan hända, säger Del Bosque till AS.

 

Tidigare har Del Bosque erkänt att Manchester United målvakten David De Gea funnits bland hans alternativ.

Jens Fjellström och Johanna Garå tar ut säsongens bästa nyförvärv enligt dem där storstjärnor varvas med spelare som mer får betecknas som doldisar.

Dessutom en närmare titt på det resterande spelschemat i ligatoppen där Atletico, Real och Barcelona trängs inom små marginaler - och där Atletico och Barca möts i sista omgången.

Diskussionen tar avstamp i Atlético Madrid som Fjellström och Garå tycker har det svåraste spelschemat men som enligt Fjellström har fått tillbaka den energi som hållit dem i toppen under säsongen.

Barcelona har det lättaste spelschemat tycker studion, men Fjellström är olrolig för försvarsspelet och Garå varnar för att de i ett par av de sista omgångarna riskerar att stöta på lag som slåss för att hänga kvar i la liga.

Så  Real Madrid då, jo, Jens Fjellström tror att de kan ta full pott i resterande matcher och därmed vinner ligan. En sak talar dock emot dem, de har sämst facit i inbördes möten och har därför inte råd att hamna på samma poäng som någon av de andra lagen i toppfajten.

Publicerad 2014-04-10 kl 10:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå