Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

TV: Zidane: "Ronaldo är bäst genom tiderna"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Cristiano Ronaldo tog i går emot sin femte Ballon d'Or.
Nu hyllas portugisen stort av Zinedine Zidane
- Jag tycker att han är den bäste genom tiderna, säger Real-managern.

Under torsdagskvällen delades Ballon d'Or ut till Cristiano Ronaldo. Portugisen har vunnit fyra av de fem senaste åren och har nu lika många guldbollar som Leo Messi, fem stycken. 

Portugisen sa i en intervju med France Football att han såg sig själv som den bäste spelaren genom tiderna, och Real Madrid-tränaren Zinedine Zidane håller med.

- Ja, det är han. Det finns många spelare som har framgångsrika i den här klubben men ingen har uppnått det han har uppnått, titta bara på statistiken och målen han har gjort. Det han har gjort och kommer att göra, det är otroligt. Jag tycker att han är den bäste genom tiderna, säger Zidane på en presskonferens.

På frågan om han vem som var/är bäst - Zidane eller Ronaldo, fick fransmannen journalisterna att skratta högt.

- Jag såklart! Såklart, såklart. Om ni frågar vem som är bäst kommer jag alltid att säga jag. Nej men seriöst, ni vet svaret på det. Ni vet vad jag tycker, Ronaldo är en mycket bättre spelare, men jag hade en bra karriär också.

Efter Ballon d'Or meddelade Ronaldo att han vill stanna kvar i Real Madrid. Stjärnan har tidigare sagts vilja lämna klubben, men Zinedine Zidane tror att portugisen stannar länge.

- För alltid, han kommer alltid att vara här. Det är alltid samma debatt runt Ronaldo, är han lycklig eller olycklig? Folk vill bara påverka honom och göra honom och de som jobbar här upprörda. Han är lycklig här, han spelar för den bästa klubben i världen. Det är inget snack, han sa det själv på prisutdelningen häromdagen. Vi borde inte läsa in för mycket i det, tillräckligt har sagts, säger Zidane.

- Han har skapat historia här och förhoppningsvis kommer han att stanna tills han lägger skorna på hyllan.

Publicerad 2017-12-08 kl 22:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons