TV: Zlatan äntligen målskytt för Barcelona

Spanien

Zlatan Ibrahimovic fick äntligen sätta ett mål för Barcelona. I en uppvisningsmatch i Sydkorea tunnlade han snyggt målvakten i ligans allstar-lag.

Publiken hade knappt hunnit sätta sig ner innan den koreanska ligans allstar-lag hade gjort 1-0 mot Barcelona i den första minuten. Men spanjorerna behövde bara fem minuter på sig att kvittera genom svensken Zlatan Ibrahimovic. Anfallaren fick en snygg djupledspassning av Jonathan dos Santos och kunde enkelt tunnla målvakten med en snygg bredsida.

Koreanerna kunde sedan göra 2-1 på en snygg nick, men efter det byttes Lionel Messi in i slutet av den första halvleken och vände ensam på matchen. Argentinaren gjorde två snygga mål på egen hand innan han och Zlatan byttes ut i paus.

Barcelonas reservbetonade lag fortsatte att sätta press på koreanerna i den andra halvleken och vann till slut med 5-2.

Arrangörerna av matchen hade annars fullt upp med att stoppa inrusande supportrar. Därmed var det den andra matchen i rad som Barcelona besväras av fans som inte riktigt kan hålla fingrarna i styr. I Norge blev ju Zlatan attackerad när en pojke i publiken ville ha av kram av sin idol.

Publicerad 2010-08-05 kl 00:59