TV: Zlatan målskytt med matchens sista spark

Spanien

Xeres-Barcelona 0-2
0-1, 46', Henry; 0-2, 90', Ibrahimovic

Domaren hade bara kvar att blåsa av den spanska ligamatchen mellan Xerez och Barcelona. Då klev Zlatan Ibrahimovic fram och chippade elegant in sitt nionde ligamål den här säsongen - endast Valencias David Villa, tio mål, har gjort fler - och fastställde slutresultatet till 2-0.

Ibrahimovic började matchen på bänken och fick se Thierry Henry nicka in ledningsmålet i den 46:e minuten. Men i den 66:e minuten byttes svensken in, och strax före slutsignalen tog han till vara på Lionel Messis fina frispelning.

Barcelona leder nu ligan med fem poäng före Real Madrid, som dock har en match mindre spelad.

Publicerad 2009-12-03 kl 01:03