Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Uppgifter: Real Madrid överens med Yoro

La Liga

Real Madrid närmar sig ett nyförvärv.
Enligt Marca är "Los Blancos" överens med Lilles Leny Yoro, 18.

Foto: Bildbyrån/Real Madrid.

I spelaren ovan ser du höjdpunkterna från Champions League-final.

Sillysagan runt Leny Yoro, 18, fortsätter. Lille-talangen har kopplats ihop med jättar som Liverpool, PSG, Manchester United och Real Madrid. 

Nu uppger Madridbaserade Marca att mittbacken är överens med "Los Blancos" om de personliga villkoren gällande ett avtal. Men det återstår en del arbete innan en affär kan gå i lås.

Först och främst kräver Lille 50-60 miljoner euro, runt 560-670 miljoner kronor, i överensgångssumma, enligt Marca. Real Madrid uppges vara berett att betala maximalt 40 miljoner euro, 450 miljoner kronor.

Samtidigt ska Real Madrid vänta på klartecken från en av sina spelare och det handlar om Nacho Fernandez, som sitter på ett utgående kontrakt. Om kaptenen väljer att stanna så är Yoro-spåret avskrivet för det här transferfönstret, enligt Marca. Real Madrid har erbjudit Nacho en ettårig förlängning, men ännu har han inte skrivit på. Veteranen förhandlar för närvarande med saudiska Al-Ittihad och Al-Qadisiyah, enligt Marca, och Real Madrid behöver ett besked före den 1 juli.

Annons

Om Yoro inte går till Real Madrid lär han göra det 2025, enligt Marca. Spelaren sitter nämligen på ett kontrakt som löper ut nästa sommar.

Leny Yoro kommer från Lilles juniorverksamhet och gjorde den här säsongen 32 matcher i Ligue, där han svarade för två mål.

Publicerad 2024-06-20 kl 07:25

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto