POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

Uppgivet i Betis: "Ligan gör narr av oss"

SEVILLA. Lycka i Sevilla och uppgivenhet i Real Betis efter derbyt.
- Ligan gör narr av oss, till slut blir man bara trött, säger Betiskaptenen Jorge Molina i den mixade zonen efter matchen.

Fotbollskanalen.se var på plats och mötte spelarna i den mixade zonen på Benito Villamarín i Sevilla efter söndagens Sevilladerby.

Sevilla vann matchen med 0-2 men Jorge Molina tycker att Betis ska vara nöjda med lagets insats.

-  Jag tror att folk kommer vara irriterade på resultatet men glada över lagets insats, vi har sprungit mer än någonsin. Men i slutändan lämnar vi utan poäng och det är alltid likadant. På Camp Nou fick vi två straffar emot oss, men det är inte mycket vi kan göra åt det.

Däremot är Betiskaptenen mindre imponerad av domaren och menar att de spanska domarna är emot Betis.

-  Det är samma sak varje vecka, ligan gör narr av oss och nu fick vi ännu en ny utvisning. Vi gjorde en bra match de hade knappt varit över på vår planhalva men domarens agerande ändrade matchen. Men laget har gett allt, vi ska vara nöjda, säger Molina.

Under sin presskonferens uttryckte Sevillatränaren Emery att Betis spelat aningen fult. Men Molina tycker inte att rivalerna har något att klaga på.

- De klagar, klagar på vad? Reyes borde också blivit utvisad. Det har varit likadant hela året till slut blir man bara trött. Vi borde fått en straff som vi inte får. Det är likadant vecka efter vecka. Förra veckan fick vi en straff emot oss mot Barcelona efter hands på Amaya. Idag var det en likadan situation i Sevillas straffområde men vi fick ingen straff. Vilket beror på att domarna dömer annorlunda mot oss. Det har varit likadant hela säsongen.

Efter förlusten blir det svårt för Real Betis att klara sig kvar i den spanska högstadivisionen, något som de får skylla sig själva för menar Molina.

- Vi måste vara realistiska, det blir väldigt svårt att hålla sig kvar. Men vi är där vi är på grund av våra egna brister, vi har inte varit bra men så länge där finns en chans ska vi fortsätta att försöka.

Sevillaförsvararen Alberto Morena tvingades lämna planen redan under första halvlek efter en ankelskada.

 

-  Jag har lite ont i min ankel och ska göra tester nu. Men mer än något annat så gör det ont eftersom detta är en match man ser så mycket fram emot och så blir jag skadad redan i första halvlek. Men jag är glad över att vi vann, säger Moreno efter matchen.

 

Moreno håller med om att straffen och utvisningen varit avgörande för matchen, men tycker inte att domaren varit dålig

 

-  Vi gav alla hundra procent. Straffen och utvisningen var avgörande och efter det andra målet så gick Betis ner sig. Men jag tycker inte att domaren varit dålig. Sevilla har de bästa fansen i Spanien, de kommer alltid och ger oss stöd och denna vinsten var för dem.

 

Vinsten tar Sevilla ett steg närmare att säkra en Champions Leagueplats, men Sevillaspelaren vill inte ta ut något i förskott.

 

- Det är en väldigt bra atmosfär i omklädningsrummet och vi är glada över vinsten. Det har varit en fantastisk säsong. Men vi kan inte tänka på Champions än, vi tar det en match i taget, en vecka i taget, säger Moreno.

Publicerad 2014-04-13 kl 18:06
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå