Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Vägrade värva Valdes - då lämnade Abidal Monaco

AS Monaco valde att inte värva Victor Valdés trots förkontrakt, då valde Éric Abidal att lämna klubben bara en dag efter att han förnyat sitt kontrakt.

Under torsdagen höll AS Monaco en presskonferens där klubbens vicepresident Vadim Vasilyev bekräftade att Éric Abidal hade förnyat sitt kontrakt med klubben. Under presskonferensen uttryckte Vasilyev även att klubben inte tänkte värva den förra Barcelonamålvakten Victor Valdés på grund av spelarens korsbandsskada.

Dagen efter åkte Éric Abidal till Aten och genomgick läkarundersökning för att under lördagen presenteras som ny spelare för Olympiakos.

I spansk media är man nu mer eller mindre övertygade om att Abidals drastiska vändning har att göra med hans förra lagkamrat i Barcelona Victor Valdés.

Victor Valdés ska enligt rapporter haft ett förkontrakt med AS Monaco, en klubb han valt bland annat för att hans nära vän Éric Abidal fanns där. Valdés som ådrog sig en korsbandsskada i mars misslyckades med Monacos läkartester och klubben valde därför att inte värva spelaren trots förkontraktet.

Något som enligt bland andra El Mundo Deportivo ska ha gjort Abidal upprörd och lett till att fransmannen valt att lämna klubben och en jättelön för spel i Olympiakos.

Det återstår fortfarande att se vart Victor Valdés kommer spela nästa säsong.

Publicerad 2014-07-07 kl 10:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons