POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Valdés utmanar Guti i ett vad om vem som vinner El Clasico

Foto: Scanpix

Victor Valdés är säker på Barça-vinst i El Clásico. Han utmanar förre Madridspelaren Guti i ett vad.
- Vinner Madrid så tar jag en bild vid Cibeles, lovar den förre Barçamålvakten. 

Den förre Barcelona-målvakten Victor Valdés är säker på att hans gamla lagkamrater tar hem helgens El Clásico, så säker att han utmanat den förre Real Madrid-spelaren Guti i en offentlig vadslagning.

Skulle FC Barcelona förlora lovar Valdés att åka till Cibeles i Madrid, där Realfansen firar titlar och vinster, för att ta en bild. Guti accepterade vadet och kommer i sin tur om Madrid förlorar ta en bild vid Canaletes i Barcelona där Barçafansen firar sina titlar och vinster.

- Jag utmanade Guti. Ett offentligt vad för #BarçaMadrid. Jag lovar att hålla mitt ord. #GutiCanaletes”, skriver Valdés på Twitter och publicerar en bild på de två spelarnas konversation:

Guti: Du verkar väldigt säker.

Valdés: Det är omöjligt att ni vinner. Jag kan slå vad om vad du vill. Om Madrid vinner kan jag ta en bild vid Cibeles hahaha.

G: Haha, jag kan göra samma sak om du vill.

V: Och du? Om vi vinner en bild vid Canaletas?

G: Du gilla att provocera, haha. Ok jag accepterar!

Victor Valdés kom till FC Barcelonas ungdomsakademi vid 10 års ålder och spenderade totalt 12 år i klubbens A-lag innan han lämnade Barcelona förra säsongen. Totalt spelade målvakten i 28 El Clásico-matcher.

Guti var även han 10 år gammal när han kom till Real Madrids ungdomsakademi och mittfältaren spenderade 15 år i Real Madrids A-lag. Efter en kort sejour i Besiktas avslutade han 2012 sin fotbollskarriär. 

Publicerad 2015-03-21 kl 08:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå