Villarreal knep en poäng i dramatisk uppgörelse

Spanien

Tabelltrean Valencia tog emot tabellsjuan Villarreal. Villarreal saknade den avstängde mittfältskuggen Marcos Senna. Sebastian Eguren var med från start.

Bara efter en minut tog Valencia ledningen genom Baraja som knoppade in bollen.

Och innan tio minuter var spelade var det dags igen. David Villa plockade ner bollen i straffområdet, vände bort en försvarare och placerade in 2-0.

Precis innan domaren blåste av första halvlek kunde Villarreal reducera genom Fabricio Fuentes. I andra halvlek fortsatte målen att trilla in. I 77 minuten kvitterade Llorente för Villarreal. När Edu sedan åter igen gav Valencia ledningen 10 minuter från slutet trodde alla att det var över. Men med fem minuter kvar av ordinarie matchtid kunde Rossi kvittera på straff.

Publicerad 2009-01-10 kl 23:58