Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Xavis svar på Neymar-ryktet: "Vi har andra prioriteringar"

La Liga

Neymar har erbjudit sig själv till Barcelona, hävdar Sport.
Något huvudtränare Xavi Hernández inte känner till.
- Det var en överraskning, säger han enligt ESPN.

0:57
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån

Se ett av Neymars mål för Brasilien i Qatar-VM.

Lionel Messi har valt bort en återkomst till Barcelona. I stället går karriären vidare i MLS där 35-åringen har valt att skriva på för Inter Miami, något som blev officiellt i onsdags.

Kort efter att argentinarens klubbval blev känt hävdade spanska Sport att Neymar, som ryktats bort från PSG, erbjudit sig själv till Barça. Enligt tidningen kan brassen tänka sig att gå ner i lön för att göra en återkomst möjlig.

När Xavi Hernández på en presskonferens under torsdagen fick frågor om huruvida PSG-stjärnan är aktuell för en övergång slog han ned uppgifterna.

- Det var en överraskning, säger Barça-tränaren enligt ESPN.

Annons

- I teorin är han inte en del av vår planering inför sommaren. Jag känner mycket för Neymar som en vän, men vi har andra prioriteringar på transfermarknaden.

Xavi fortsätter:

- Klubben vet vilka spelare jag vill ha. jag kommer inte att gå in på namn, men vi behöver en ersättare till (Sergio) Busquets och vi saknar ytterligare en mittfältare som kan spela längre fram i planen.

Tidigare har Manchester United och Chelsea uppgetts visa intresse för Neymar, som av allt att döma går en osäker framtid till mötes. Detta trots att 31-åringens kontrakt med PSG sträcker sig till sommaren 2025.

Publicerad 2023-06-08 kl 17:23

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto