Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Xavis varning till Real: "Kommer anfalla mer än någonsin"

Foto: Scanpix

Xavi

Xavi varnar Real Madrid att Barcelona kommer att attackera laget på lördag.
– Vi kommer att anfalla mer än någonsin, säger han.

Inför lördagens El Clásico mellan Barcelona och Real Madrid har nu matchen börjat snackas upp. Mittfältsstrategen i Barcelona, Xavi, säger att Cristiano Ronaldo är bra men att ingen når upp till Messis nivå.

– Uppenbarligen är Cristiano en stor spelare. De är två spelare som gör den största skillnaden på planen, men Messi står över alla andra. Jag hatar att jämföra, men Leo ger oss allt. Han gör mål, skapar dem, är alltid delaktig i matchen då han leder nästan varje anfall, säger Xavi till Gol TV.

– Killen har allt. Han nickar till och med bra trots sin längd. Pep Guardiola sa en gång att han (Messi) dominerar alla aspekter i spelet, och han har helt rätt. Han är bäst, nummer ett.

Xavi pratar också om Barcelonas sätt att spela, som tagit en stor del av fotbollsvärlden med storm och jämför med lördagens motståndare.

– Madrid har spelat på olika sätt men vi har inte ändrat vår stil på något sätt alls. Vi vill alltid ha bollen för att kunna ha det stora bollinnehavet som hjälper oss att kontrollera matchen, och därifrån försöka vinna den. Vi kan inte ändra på vårt spel nu. Vi har haft det mot alla, och mot Madrid på deras hemmaplan likaså.

Till matchen på Camp Nou varnar Xavi Real Madrid att Barcelona kommer att trycka gasen i botten.

– Så vi kommer att försöka attackera mer än någonsin, ha bollen mer än någonsin och anfalla mer än någonsin för att vinna matchen.

Publicerad 2012-04-20 kl 00:46
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons