POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
10å

Zidane reser till München - ska locka Ribery till Real

Zinedine Zidane åker till München nästa tisdag för att övertala landsmannen Franck Ribéry att välja Real Madrid.

Zidane ska enligt franska Le Parisien ha tagit kontakt med hans och Ribérys gemensamma agent, Alain Miglaccio, och förmedlat Madrids önskan om att värva Ribéry. Han ska också åka till Tyskland för att presentera Reals erbjudande för Ribéry.

Ribéry har kontrakt med Bayern till och med 2011, men klubbledningen har öppnat dörrarna för en försäljning. Bayern behöver pengar för att återigen bli det dominerande laget i Bundesliga och att kunna utmana om Champions League-titeln. Pengarna ska användas till att förlänga kontrakt med stjärnspelare och värva nya förmågor.

Ribérys lagkamrat i landslaget, Barcelonas vänsterback Eric Abidal, uttalade sig idag i spanska AS om ryktena kring Ribéry. Det var kanske inte särskilt överraskande att han inte ville att Ribéry skulle hamna i Real.
– Han passar bättre i Barcelona eftersom han alltid vill framåt och anfalla. Abidal sade också att ”man inte ska låta sig luras av Florentino Pérez många löften inför Reals presidentval”, angående alla transferrykten på sistone där Real Madrid varit den ena parten.

Emmanuel Örtengren

Publicerad 2009-05-22 kl 14:06
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå