Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Zlatan: "Jag har svårt att beskriva mina känslor"

Zlatan Ibrahimovic är nu på plats i Barcelona och har gjort sin första intervju med klubbens egna pressavdelning.
-Jag har svårt att beskriva mina känslor. Jag är väldigt, väldigt glad, säger Ibrahimovic.

Den svenske superstjärnan lämnade Malmö på söndagsförmiddagen och välkomnades av en delegation från Barcelona FC på flygplatsen.

Han hann med att fotograferas utanför arenan och klubben har till och med skrivit "Välkommen Zlatan" på svenska på sin hemsida.
-Jag kommer vara världens lyckligaste man när jag skriver på. Jag är väldigt, väldigt glad. Allting verkar vara klart, det enda som saknas är min signatur. Jag är verkligen nöjd och njuter av allt som händer, säger han enligt hemsidan.

Måndagens schema är späckat. Först väntar en rad medicinska test på Hospital de Barcelona och sedan ytterligare undersökningar på Centre Mèdic d'Assistència Sanitària, klubbens egen anläggning.

Det enda som kan stoppa rekordövergången är om den medicinska staben upptäcker någon form av allvarliga förslitningar eller stora risker för skador av något slag.
Ibrahimovic har tidigare klarat läkarundersökningarna vid sina övergångar till Ajax, Juventus och Inter.

Får han grönt ljus av klubbens chefsläkare Ricardo Pruna väntar sedan kontraktsskrivande och den officiella presentationen i Paris-salen på hemmaarenan Camp Nou där han också deltar i en presskonferens.
-När jag förstod att Barcelona var intresserat av mig bad jag min agent att reda ut allt och han har verkligen gjort ett bra jobb. Vem skulle inte vilja spela för Barcelona? Jag tror alla skulle vilja spela för Europas och kanske världens bästa klubb, säger han i intervjun på hemsidan.

Om allt går som det är tänkt gör Ibrahimovic sin första träning på tisdagen och dagen efter reser han med laget till träningslägret i Los Angeles. Det blir Zlatans andra resa till Kalifornien på kort tid.

Han var nyligen där med Inter men flög hem till Malmö i all hast medan Barcelona förhandlade med Inter och med hans agent Mino Raiola.

TT

Publicerad 2009-07-26 kl 21:59
Annons
Annons
Annons