Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

"Zlatan till Spanien på onsdag eller torsdag"

Zlatans övergång till Barcelona är bara en tidsfråga. Men det dröjer åtminstone till onsdag innan han blir klar för de spanska mästarna.
- Det har tagit lite längre tid än förväntat, säger Roger Torillo på El Mundo Deportivo till fotbollskanalen.se.

I dag var det tänkt att Zlatan Ibrahimovic skulle skriva på kontraktet med Barcelona. Så blir det inte. Förhandlingarna med Samuel Eto´o skjuter upp övergången ytterligare. Åtminstone ett par dagar får vi vänta på att något blir klart.

- Laporta, Eto´o och Mesalles (Eto´os agent) skulle haft ett möte nu (på söndagskvällen) men det blev uppskjutet till i morgon, säger Roger Torillo, på den spanska tidningen El Mundo Deportivo, till fotbollskanalen.se.

På mötets agenda står bland annat hur den ekonomiska uppgörelsen ska se ut. Ska Samuel Eto´o få någon ersättning för att lämna Barcelona eller får han gå gratis?
- Förmodligen åker Eto´o och Mesalles därefter till Milano på torsdag. För att slutföra förhandlingarna, säger Roger Torillo.

Och när tror ni i Spanien att Zlatan åker till Barcelona?
- När allting annat är klart. Kanske på onsdag eller torsdag. Han kommer till Barcelona för att skriva under och läkarundersökas. Sedan kommer han att ansluta till laget.

Publicerad 2009-07-20 kl 10:02
Annons
Annons
Annons