Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Zlatanhånet mot Messi och Ronaldo var fejk

Han påstods ha hånat Lionel Messi på grund av Barcastjärnans längd. Nu tillbakavisar Zlatan Ibrahimovic de illasinnade citaten.

- Jag tvivlar inte på honom – tvärtom, säger svensken.

Från flera tidningar i Spanien spreds på fredagen ett knippe uppmärksammade uttalanden med Zlatan Ibrahimovic som påstådd upphovsman. Bland annat skulle PSG-anfallaren ha sagt att Lionel Messi "förvisso har fyra Ballon d'Or, men jag slipper i alla fall stå på en låda för att nå upp till godismaskinen".

Ursprungskällan för intervjun angavs som argentinska Diario Olé, men på lördagskvällen tillbakavisade Zlatan Ibrahimovic att han ens talat med tidningen. Via Paris Saint Germains presschef Yann Guerin hälsar 31-åringen att han på intet sätt står bakom någon form av provokation eller missunnsamhet gentemot Messi.

- Hur skulle jag kunna tvivla på honom när han fick min röst vid Fifa-galan, säger Zlatan.

I fejkintervjun med Diario Olé uppgavs även att Ibrahimovic ifrågasatt Cristiano Ronaldos kvaliteter. Bland annat genom att hävda att "minst tio spelare är bättre än han", och att "det måste vara en ära för Cristiano att alltid sitta på första raden när Messi vinner priser".

Publicerad 2013-01-13 kl 10:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons