Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Zlatans agent: Bullshit att Zlatan ska flytta

Zlatan Ibrahimovic ska ingenstans, och David Villa är mer än välkommen att komma till Barcelona – det är budskapet från Zlatans agent Mino Raiola när fotbollskanalen.se ringer.

Efter Barcelonas uttåg ur Champions League efter förlust mot Inter i semifinalen fick Zlatan Ibrahimovic hård kritik för sina insatser mot Inter – och ganska fort börjades det spekuleras i om det redan nu gick att se slutet på hans tid i Barcelona.

Ett par dagar senare kom Marca med nyheten att Barcelona ska vara överens med David Villa om att anfallaren ska lämna Valencia för Barcelona inför nästa säsong – och även det har av många tagits som intäkt för att Zlatan är på väg ut.

Men det snacket ger Zlatans agent, Mino Raiola inte mycket för.
- Varje gäng Zlatan har bytt klubb så har det varit för att han har velat det, och förra året ville han till Barcelona och då blev det så. Först när han står i Barcelonas historieböcker, då kanske han kommer att lämna, men inte nu, säger Raiola till fotbollskanalen.se

Hur ser du på att det talas om att David Villa är på väg till Barcelona?
- Det är inte jag som är David Villas agent, jag säger inget om det.
Men du representerar Zlatan Ibrahimovic, som skulle få hård konkurrens av David Villa om han kom.
- Det är normalt att Barcelona vill värva David Villa. De är en stor klubb och han är en bra spelare. Kommer han för att spela på Zlatans position så är det bättre att han stannar hemma. Men om han kommer till Barcelona så får han vara beredd att sitta på bänken.

Hur ser du på snacket om att Zlatan eventuellt skulle vara på väg bort från Barcelona?
- Det är rent ut sagt bullshit. Jag vet att Barcelona är nöjda med honom och om du tittar på hur många mål och assist han har gjort i Barcelona så är det inte många som har gjort det under sin första säsong. De gånger Zlatan har lämnat en klubb så är det för att han själv har velat det, säger Raiola.

Publicerad 2010-05-02 kl 09:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons