Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Anledningen till Sises frånvaro: "Måste ha mat på bordet"

Superettan

Joe Sise missar i dag Landskronas möte med Gais.
Anledningen? Ett nytt arbete vid sidan av fotbollen. 
- Jag måste ha mat på bordet, säger han till HD

3:35
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Landskronas möte med Öster i spelaren ovan.

Förre Halmstads BK- och Nordsjaelland-anfallaren Joe Sise, 28, skrev i början av augusti på ett kontrakt med Landskrona Bois över den resterande delen av säsongen. Därefter kom han till spel i fem matcher i serien, men satt senast på bänken mot Öster och var dessförinnan utanför truppen i mötena med Frej och Halmstad.

Nu är anfallaren utanför truppen igen till eftermiddagens möte med Gais, men den här gången med anledning av att han inte tränat med laget på åtta dagar.

Anledningen? Ett nytt arbete. 

- Jag har levt på sparade pengar i ett par månader och bara spelat fotboll. Men det är inte hållbart, jag måste ha ett jobb. Klubben har hjälpt till så gott de har kunnat, men det har inte kommit något konkret. Jag fick fixa jobbet på egen hand och det klaffar inte med fotbollstiderna. Jag har lite ont i ryggen, men det är inget allvarligt. Det är jobbsituationen som gör att jag inte har kunnat träna på åtta dagar, berättar han för HD. 

ANNONS

- Jag måste ha mat på bordet, jag måste prioritera min familj före mina egna intressen. Just den här perioden är det så här. Jag vill så klart hitta ett jobb som gör att jag även kan spela fotboll. Men just nu får jag ta vad jag får, fortsätter han. 

Anfallaren berättar vidare i intervjun att han ännu inte vet hur det kommer att se ut för hans del under resten av säsongen med anledning av att han behöver arbeta vid sidan av fotbollen för att bidra till att försörja sin familj. 

Landskrona ställs i eftermiddag mot Gais på Gamla Ullevi i superettan. Laget är indraget i bottenstriden och är placerat på 15:e-plats i tabellen med sju poäng upp till just Gais på säker mark i superettan. 

Mötet mellan Landskrona och Gais börjar klockan 16.00 och sänds på Sportkanalen och streamat på C More. 

ANNONS
Publicerad 2018-10-20 kl 10:09

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto