POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SUPERETTAN

Bala lämnade Varberg: "Vissa styrelsemedlemmar har gång på gång behandlat medarbetare på ett dåligt sätt"

Foto: Bildbyrån

Kujtim Bala sa upp sig efter bara åtta månader som klubbchef i Varberg.
Nu riktar han hård kritik mot klubben.
- Medarbetare har känt sig kränkta, icke uppskattade och framförallt ifrågasatta, säger Bala till Hallandsposten.

Det var i november som Varberg presenterade Dalkurd-spelaren Kujtim Bala som ny sport- och klubbchef. Men efter bara åtta månader meddelade superettan-klubben under lördagen att Bala lämnar sitt uppdrag.

"Vår klubb- och sportchef Kujtim Bala har valt att gå vidare i sin karriär och gjorde sin sista arbetsdag i föreningen den 12/7.

Kujtim har gjort ett fantastiskt arbete och skapat en bra plattform för framtiden under den tid han varit klubb- och sportchef i Varbergs BoIS FC", skrev klubben på sin hemsida.

För Hallandsposten berättar Bala nu om uppbrottet, och han riktar stark kritik mot Varberg.

- Beslutet grundar sig i att vissa styrelsemedlemmar gång på gång har behandlat medarbetare på ett dåligt sätt, säger 28-åringen till tidningen.

- Medarbetare har känt sig kränkta, icke uppskattade och framförallt ifrågasatta. Man har ifrågasatt både kunskapen vi besitter och inte haft förståelse för vår arbetsbelastning. Vi har också blivit exkluderade från viktiga möten som rör det vardagliga arbetet.

Bala berättar vidare att det som gjorde att han fick nog var att en medarbetare ringde upp en styrelsemedlem och fick då höra att "alla på kontoret är inkompetenta". Klubbchefen menar att ingen tagit situationen seriöst.

Varbergs ordförande Lars Karlsson bemöter Balas hårda kritik i Hallandsposten: 

- För det första tycker jag inte att man ska ta en diskussion i media om hur vi jobbar, det diskuterar man internt. Men Kujtims uppfattning får stå för honom.

Publicerad 2018-07-15 kl 23:31
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå