Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Björnquist skuren blodig - fick sy 14 stygn: "Overkligt"

Superettan

Årets första träning - då blev Daniel Björnquist skuren av en medspelares dobbar.
14 stygn senare väntar nu flera veckors vila för Örebro SK-backen.
- Det är frustrerande, säger han till NA.

Foto: Bildbyrån

Daniel Björnquist.

Daniel Björnquist har fått en tuff start på säsongen.

Örebro SK-backen förlängde förvisso nyligen sitt kontrakt med klubben, men bara några dagar senare har han drabbats av ett bakslag.

Det är Nerikes Allehanda som rapporterar att 34-åringen på torsdagsträningen - hans första träningspass för säsongen - fick lämna planen med ett blödande sår på knät, varpå han blev förd till Universitetssjukhuset i Örebro. Detta efter att han hade blivit skuren av en medspelares dobbar.

- Det var overkligt. En ironisk otur, säger Björnquist till tidningen, och skakar på huvudet.

- Jag skulle täcka ett inspel från Samuel Dahl och får på något vänster hans dobbar på knäet. Det var inte så att det gjorde jätteont och jag upptäckte det inte först. Det var först när jag ställde mig upp och skulle skrapa bort smutsen som jag såg att det var ett djupt jack.

ANNONS

Björnquist berättar han fick sy igen såret med 14 stygn på sjukhus.

- Jag fick lite blodtrycksfall. Man blir lite skärrad när man ser rakt in på det där sättet. Tidigare har jag sytt ett eller två stygn där man har häftat ihop ett sår men det var helt öppet, säger ÖSK-backen till NA.

Nu blir det ingen mer fotboll på flera veckor för Daniel Björnquist. Vila är nämligen den enda medicinen för 34-åringen.

- Det är frustrerande. Jag var jäkligt sugen på att få komma ut och träna fotboll igen. Så händer det där efter 70 minuter, avslutar han.

Publicerad 2023-01-26 kl 16:30
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto