Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån

Granqvist om en HIF-återkomst: "Det finns väl chans att det blir så"

ABU DHABI/STOCKHOLM. Helsingborg ser mycket positivt på chansen att få hem Andreas Granqvist efter VM. Landslagskaptenen ligger lågt, och menar att ingenting är bestämt.
- Vi får se vart det hamnar, säger Granqvist till Fotbollskanalen.

Andreas Granqvist inledde sin seniorkarriär i Helsingborg efter att ha kommit upp från juniorlaget. Efter en tio år lång utlandskarriär kan Guldbollen-vinnaren vara på väg tillbaka till HIF. Klubbens ordförande Krister Azelius har i alla fall uttryckt sig mycket positivt om chansen.

- Jag har stora förhoppningar att kunna klä Granen i rött efter VM. Jag tror att vi kan ta hem denne landslagskapten i ett VM-lag direkt efter VM, det är min bestämda känsla, sa Azelius till HD i mitten på december.

Andreas Granqvist själv, som var på plats för att se Sveriges möte med Danmark i Abu Dhabi, ligger lågt om en eventuell återkomst i Helsingborg.

ANNONS

- Vi får se vart det hamnar, men det finns väl chans att det blir så att jag flyttar hem. Men ingenting är bestämt ännu, säger landslagskaptenen till Fotbollskanalen.

Men du har haft lite snack med dem?
- Ja, absolut. Jag känner ju Azelius sedan långt tillbaka, han var där redan på min tid. Vi har kontakt, så får vi se. Krasnodar är på ganska mycket också.

Ja, jag förstår att de jagar dig. Är det svårt?
- Ja, men det är det ju. Det är en mix vad man ska göra, men jag har varit utomlands länge och man har en familj också som är med och tycker och tänker så vi får se vart det landar. Men är det läge att flytta hem så är det HIF som gäller. Så vi får se vad det blir.

Publicerad 2018-01-11 kl 18:59
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto