Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SUPERETTAN

HIF:s stjärnkvartett kan missa Svenska cupen

Foto: Bildbyrån

HIF:s rutinerade kvartett Peter Larsson, Mikael Dahlberg, Andreas Landgren och Bradley Ralani är alla skadade. Och en comeback är inte nära för någon av dem.
- Ingen av de spelare som nu är skadade kan du räkna med spelar i Svenska cupen, säger tränaren Per-Ola Ljung till HD.

Redan nu kan Helsingborg tvingas räkna bort spelare från medverkan i Svenska cupen som inleds den 18 februari och håller på till 4 mars för HIF:s del. Det är den skadade kvartetten Peter Larsson, Mikael Dahlberg, Andreas Landgren och Bradley Ralani som saknas och troligen alla missar cupspelet.

- Det är spelare vi fortfarande väntar på, men det kommer inte som en överraskning. Klart att det hade varit positivt om de var igång i träning, men nu är det inte så, säger tränaren Per-Ola Ljung till HD.

Ljung menar att man får lida av beslut som togs förra säsongen när det kommer till Bradley Ralani.

- Han tränade väldigt lite förra året och fokuserade på matcherna. Han hade smärta i ett knä redan när han kom från Lyngby och det kanske behövdes extra lång tid att rehabträna honom. Man kalkylerade med att han kunde spela i höstas och att han kanske inte är i skulle komma gång när serien satte igång. Det beslutet tog man då.

- Det är höstens resonemang som vi får leva med. Vi längtar, men måste vara kloka i det vi gör. Ingen av de spelare som nu är skadade kan du räkna med spelar i Svenska cupen, säger Ljung.

Calle Wede saknas även han för HIF och väntas vara borta till sommaren.

Helsingborg möter Brommapojkarna (b), Degerfors (h) och Djurgården (b) i Svenska cupens gruppspel.

Publicerad 2017-02-06 kl 23:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons