Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ingen Kina-flytt för Kamara: "Jag är besviken"

Superettan

En kinesisk klubb spanade på HBK:s Alhassan Kamara.
Men det blir ingen flytt till Kina för anfallaren, rapporterar Hallandsposten.
- Jag är besviken, men det är inte allt i världen, säger han till tidningen.

Foto: Bildbyrån.

Inför den allsvenska säsongen värvade Halmstads BK den tidigare Häcken- och Örebro SK-anfallaren Alhassan Kamara på ett kontrakt som sträcker sig över 2021.

Nyligen rapporterade dock Hallandsposten att HBK riskerade att tappa 27-åringen. Tidningen uppgav att en klubb i kinesiska andraligan hört sig för om att köpa loss Kamara och att anfallaren skulle erbjudas ett mångmiljonavtal om klubbarna kom överens.

- Ja, för min skull och om klubben också tycker det är jag intresserad. Speciellt eftersom klubben kan behöva pengarna för mig för klubben har gett mig chansen. Det skulle vara ett jättebra sätt att kunna ge tillbaka, sa Kamara till Hallandsposten.

ANNONS

Men det blir ingen flytt till Kina för anfallaren. I alla fall inte nu. Hallandsposten rapporterar att intresset verkar ha svalnat och Kamara själv bekräftar att den potentiella övergången gått i stöpet.

- Jag är besviken, men det är inte allt i världen. Ibland händer saker och ibland inte. Det viktiga är att jag håller mig frisk och i form för då vet jag att det kommer finnas alternativ, säger han till Hallandsposten.

Samtidigt är Magnus Haglund, manager i HBK, kritisk mot en agent som spelade en roll i sammanhanget. Enligt honom presenterade inte klubben i fråga något officiellt bud utan det var en "lös förfrågan" från en agent.

- De gjorde felet att de började prata med spelaren först vilket de inte fick lov att göra. Agenten agerade på ett sätt som var direkt felaktigt, säger Haglund till HP.

ANNONS

Alhassan har ännu inte gjort någon framträdande för Halmstads BK i superettan. HBK ligger för närvarande på andraplats.

Publicerad 2020-07-17 kl 09:42

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto