Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

J-Södras glädje - arenan byggs om för allsvenskt spel

Superettan

Här är Jönköping Södras glädjebesked. Hemmaarenan Stadsparksvallen kommer att byggas om för att hålla allsvensk standard, det skriver Jnytt.se.

Det har varit en lång föjetång kring Stadsparksvallens framtid. Arenan håller inte måttet som elitarena och först såg det ut som att arenan skulle renoveras - men inte för att hålla allsvensk klass.

Men nu har J-Södra, som leder Superettan, fått ett glädjesbesked. Under tisdagen satt nämligen kommunalpolitikerna i ett möte med klubben där de fick positiva besked.

- Nu sades det på mötet att det ska strävas efter att vi kan spela kvar under byggtiden. Vi fick en klarhet i att de har en plan på att bygga om till allsvensk nivå.  Frågan om ny arena på annan plats, där har kommunen en process, det är kommunens angelägenhet, där kan inte vi påverka. De här klargörandena och viljan som var positiv gör att vi kan fokusera på andra saker än var vi ska spela, säger klubbens ordförande, Sune Lantz, till Jnytt.se.

ANNONS
Publicerad 2015-06-09 kl 16:11

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto