Kevin Walker spräckte nollan - mål och assist när ÖSK slog Dalkurd

Kevin Walker har varit mållös den här säsognen.
Men i lördagens match mot Dalkurd lossnade det för mittfältaren när han stod för både mål och assist.
- Det är skönt att få bidra lite, säger Kevin Walker till Discovery+.

Under lördagseftermiddagen ställdes Dalkurd mot Örebro SK i superettan.

På Studenternas IP var gästande ÖSK snabba på att hugga tag i taktpinnen. Det lossnade för Kevin Walker som gav ÖSK 1-0 redan efter fem minuter. På ett inlägg från Daniel Björnkvist fick Walker till en perfekt tajmad nick gjorde i samma veva sitt första mål för säsongen.

- Det är skönt att få bidra lite, vi behöver att alla steppar upp, säger Kevin Walker till Discovery+ i halvtid.

Han skulle, knappt tio minuter senare, även vara inblandad i ÖSK:s 2-0 -mål. Då assisterade han forwarden Noel Milleskog.

Men trots att det var mycket ÖSK i inledningen av matchen, var Dalkurd långt ifrån chanslöst och mot slutet andra halvlek var det nära flera gånger. Anfallaren Arian Kabashi stod för flera av chanserna, däribland ett friläge i slutet av första halvlek. Då räddade ÖSK-målvakten William Eskelinen och försvaret kunde senare rensa undan bollen.

- Jag ska fortsätta som jag gör och sätta bollen i kassen, säger Kabashi till Discovery+ i halvtid.

I andra halvlek tog Dalkurd vid där första halvlek slutade - med en fortsatt hög press. Men utdelningen uteblev.

Dalkurd: Viscosi - Dixon, Aras, Rahmani, Simovski - Wolf, Zurmati - Arhin, Lagerfeldt, Motaraghebjafarpour - Kabashi

Örebro: Eskelinen - Björnkvist, Moro, Andresson, Dahl - Ekani, Walker - Yasin, Seger, Gustavsson - Milleskog