Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Krisande superettanlaget vill låna Jawo från Dif

Allsvenskan

Gefle ligger sist i superettan och har det tunt på anfallssidan.
Nu vill man låna in Amadou Jawo från Djurgården.
- Det stämmer att Gefle hört sig för angående Jawo, säger Dif:s sportchef Bosse Andersson till Expressen.

Foto: Bildbyrån

I fjol åkte Gefle ur allsvenskan. I år har raset fortsatt där man nu ligger sist i superettan efter knappt halva serien spelad.

Just nu har man det också tufft på anfallssidan efter att man under måndagen sålde Johan Oremo till Halmstad och där man även fått skador på Deniz Hümmet och Jacob Hjelte i måndags, vilket Fotbollskanalen skrev om i går.

Nu skriver Expressen att Gefle vill plocka in Amadou Jawo på lån från Djurgården.

- Det stämmer att Gefle hört sig för angående Jawo. I övrigt vill jag inte säga något mer just nu. Det får du ta med Gefle eller Jawo själv. Vi får se vad som händer, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson till Expressen.

ANNONS

Jawo har en bakgrund i Gefle där han spelade i en och en halv säsong innan han flyttade till Elfsborg 2009. Inför säsongen 2014 skrev Jawo ett femårskontrakt med Djurgården, men har den senaste tiden bitvis suttit i frysboxen. Under årets säsong har det bara blivit ett inhopp i allsvenskan, i den senaste matchen borta mot Östersund. Det senaste målet för Blåränderna i allsvenskan kom 2014.

Publicerad 2017-07-19 kl 09:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto