Landskrona tappade poäng efter utvisning: "Det är en solklar filmning"

Landskrona Bois spelade 1-1 mot Örgryte - efter att man fått ett rött kort i den andra halvleken.
- Det är en solklar filmning, säger Bois assisterande tränare Max Mölder till Discovery+.

Landskrona är fortsatt svårslaget i superettan. I dagens möte med Örgryte tog man ledningen i den första halvleken genom Filip Olsson, men fyra minuter senare svarade Öis och kvitterade till 1-1 genom Daniel Paulson.

Örgryte drabbades av två skador i matchen, då både Kevin Ackermann och Ailton Almeida bröt matchen med skador.

I den andra halvleken drabbades Landskrona av en utvisning på Robin Eliasson Hofsö, i en situation som inte var i anslutning till bollen. På tv-bilderna var det svårt att avgöra vad som hänt i situationen, men Landskronas assisterande tränare Max Mölder har sin bild av situationen klar:

- Det är ingenting, utan en solklar filming, säger Mölder till Discovery+ efter matchen.

I samband med situationen fick även en ledare på Landskronas bänk rött kort.

- Det är den enkla vägen för domaren att ta i det läget. Han reagerar på det han har sett, inget annat, säger Mölder.

Efter det röda kortet blev det inga fler mål i matchen. Närmast ett mål kom Landskrona, som prickade stolpen på stopptid.

- Utifrån de lägen vi skapar ska vi ha tre poäng i dag, säger Max Mölder.

Landskrona ligger just nu på fjärde plats i superettan, Örgryte på 14:e plats.