Landskronas segersvit bruten - kryssade mot Örebro

Superettans serieledare Landskrona Bois misslyckades att vinna en fjärde raka.
Skånelaget fick inte hål på Örebro SK som kom på besök till Landskrona IP.
Mötet slutade 0-0.

För fem dagar sedan gick Örebro SK segrande ur derbyt med Degerfors IF (2-1). Redan under söndagen var det dags för ny match - och det mot serieledande Landskrona Bois som jagade en fjärde raka seger.

Då fick Örebro stå emot en rejäl anstormning.

Landskrona tog tag i taktpinnen med en gång och matade på med målchanser. Under den första halvleken hade hemmalaget hela 73 procents bollinnehav och sju skapade målchanser, jämfört med Örebro som hade en målchans under matchens första akt.

Det var något av ett mysterium att det stod 0-0 i halvtid.

Örebro kom ut starkare i den andra halvleken. Landskrona hade fortsatt mycket boll, men gästerna skapade mer än i den första halvleken.

Matchen skulle dock inte bjuda på några mål, utan 0-0 stod sig matchen ut och lagen fick dela på poängen.

Landskrona behåller sin förstaplats i tabellen, medan Örebro klättrar upp en åttonde plats.

Landskrona: Kaddoura - Sundberg, Jonsson, Andersson, Rahmani - Egnell, Edvardsson, Dzabic - Karlsson, Ihler, Asare.

Örebro: Påhlsson - Käck, McCue, Modig, Björnstad - Bergmark, Shlimon, Barsoum - Saeid, Holmberg, Bark.