Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Larsson rasande efter Bajens vinst: ”Dags att se över tillsättningen av domare”

Superettan

Hammarby vände och vann mot Landskrona. Då var Larsson oerhört kritisk mot domaren.
- Det är inte alla som klarar det enorma publiktrycket på Söderstadion, sa han enligt Helsingborgs Dagblad.

Landskrona var på väg mot tre poäng borta mot Hammarby. Då vände Stockholmslaget via Maic Semas två mål. Efter matchen var Bois-tränaren Henrik Larsson rasande på domaren.

- Alla vet hur svårt det är att döma här ute, så det är nog dags att se över tillsättningen av domare. Det är inte alla som klarar det enorma publiktrycket på Söderstadion och jag skulle gärna se lite mer erfarna domare i de här matcherna.

Larsson menade att Landskrona skulle haft frispark när Fredrik Karlsson tacklades, precis innan 1-1 målet. I stället kunde Hammarby anfalla och kvittera. Om Landskrona hade fått frisparken – då tror Larsson att resultatet hade blivit annorlunda.

ANNONS

– Som jag ser det är det en solklar frispark, motståndaren gör det kanske inte avsiktligt men han har båda armarna uppe runt Fredrik Karlsson.

– Hade vi fått den frispark vi skulle ha haft, hade vi fått chansen att flytta upp laget igen och fördröja spelet, så att säga. Nu blev det inte så och även om jag inte vill stå här som en dålig förlorare känns det förstås väldigt bittert.

Publicerad 2011-04-19 kl 01:05

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto